Sitruuna-valkoviinietikka

Italian Piemonten alueen hedelmäisistä viineistä valmistettu ja sitruuna-aromilla maustettu Rajamäen Sitruuna-valkoviinietikka sopii loistavasti korostamaan italialaisen keittiön makuja. Sitruuna-valkoviinietikalla maustat ja marinoit kalat, katkaravut ja broilerin. Sitruunan raikkaus sopii myös salaatteihin, savustetulle kalalle ja kermaviilikastikkeeseen. Hyvän kaadonohjaimen ansiosta annostelu onnistuu vaikka pisaroittain.

TUOTETIEDOT

Ainesosat: Valkoviinietikka, sitruuna-aromi, hapettumisenestoaine (rikkidioksidi).

Etikkahappopitoisuus 7,1 % 

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 108 kJ / 25 kcal
Rasvaa 0,1 g
        josta tyydyttyneitä 0 g
Hiilihydraatteja 0,1 g
        joista sokereita 0,1 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,1 g

Sitruuna Valkoviinietikan valmistuksessa ei käytetä geenimuokattuja (GMO) eikä eläinalkuperää sisältäviä raaka-aineita.

Säilytetään huoneenlämmössä suoralta auringonvalolta suojattuna.

 

 

Pakkauskoko:

  • 0,25 l

Kokeile vaikka näitä!