Yrtti-valkoviinietikka

Yli kahdeksan kuukautta tammisammoissa kypsytetyistä italialaisista viineistä valmistettu ja  yrttiaromilla maustettu Rajamäen Yrtti-valkoviinietikka sopii tuoreiden kasvisten, sienten ja vaalean lihan maustamiseen ja marinointiin. Yrtti-valkoviinietikan vahva happoisuus tuo siinä käytettyjen yrttien, rosmariini, salvia, laakerinlehti ja rakuuna, maut ja tuoksut hyvin esille.

TUOTETIEDOT

Laimennus pöytäetikaksi: 5 osaa viinietikkaa, 2 osaa vettä.

Ainesosat: valkoviinietikka, yrttiaromi ( rosmariini, salvia, laakerinlehti, rakuuna), hapettumisenestoaine (rikkidioksidi).

Etikkahappopitoisuus 7,1 % 

Ravintosisältö / 100 g
Energiaa 108 kJ / 25 kcal
Rasvaa 0,1 g
        josta tyydyttyneitä 0 g
Hiilihydraatteja 0,1 g
        joista sokereita 0,1 g
Proteiinia 0 g
Suolaa 0,1 g
 

Yrtti Valkoviinietikan valmistuksessa ei käytetä geenimuokattuja (GMO) eikä eläinalkuperää sisältäviä raaka-aineita.

Säilytä auringonvalolta suojattuna. 

 

Pakkauskoko:

  • 0,25 l

Kokeile vaikka näitä!