Tumma Balsamikastike
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Grillatut hedelmänyytit

Gluteeniton

Raaka-aineet

4-5 nektariinia, luumua tai aprikoosia
2 dl marjoja
4 tl ruokokidesokeria
4 tl voita
Rajamäen Tummaa Balsamikastiketta (tai Vaaleaa tai Sitruuna Balsamikastiketta)

Pese hedelmät ja leikkaa ne lohkoiksi. Jaa lohkot neljälle folioarkille. Lisää mansikoita ja vadelmia hedelmien päälle. Ripottele pinnalle sokeri. Muotoile folio nyytiksi niin, että se jää vielä päältä hieman auki ja lusikoi nyytteihin voi. Paista 200-asteisessa uunissa tai grillissä n. 10 minuuttia. Valuta päälle balsamikastiketta ja tarjoile heti. Kokeile myös vaniljajäätelön kera!

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet