Vadelma & Persikka-Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Hedelmäsalsa

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

300 g persikoita, nektariineja ja/tai luumuja
2 kevätsipulin vartta hienonnettuna
1 dl hienonnettua minttua
0,5 dl oliiviöljyä
2-3 rkl Rajamäen Vadelma & Persikka Omenaviinietikkaa
2 rkl hunajaa
ripaus kardemummaa
ripaus suolaa

Poista hedelmistä kivet ja kuutioi hedelmäliha. Sekoita kuutioiden joukkoon kulhossa kaikki muut aineet. Anna makujen tekeytyä jääkaapissa noin tunnin ajan.

Tarjoa esim. grillatun lihan, kalan tai makkaran kaverina. Sopii myös salaatinkastikkeeksi.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet