Korianteri-minttukastike maustaa salaatin
Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Korianteri-minttukastike

Gluteeniton Kasvisruoka Laktoositon

Raaka-aineet

1 dl oliiviöljyä
0,5 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa
suolaa, mustapippuria ja sokeria maun mukaan
yht. 3 rkl korianteria ja minttua hienonnettuna

Sekoita öljy ja etikka kulhossa sekaisin. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Lisää lopuksi yrtit ja sekoita. Anna makujen tekeytyä hetki. Säilytä mahdollisesti yli jäänyt kastike jääkaapissa kannellisessa purkissa tai pullossa, kastike säilyy 3-4 päivää.

Korianteri-minttukastike sopii erilaisten itämaisesti maustettujen kesäruokien kaveriksi. Lisäksi monipuolinen kastike kala-, liha- ja kanasalaateille.

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt