Rajamäen Luomu Väkiviinaetikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Lohta Rajamäen tapaan

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

400 g lohta fileenä
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
tilliä

Liemi:
0,5 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 dl vettä
5 rkl sokeria
2 tl suolaa

Leikkaa lohesta ohuita viipaleita ja tee lohiviipaleista tiiviitä rullia. Lado rullat kerroksittain sipulirenkaiden, murskattujen valkosipulinkynsien ja tillin kanssa kauniiseen, kannelliseen lasipurkkiin. Sekoita liemi, kaada se lohirullien päälle ja anna maustua seuraavaan päivään.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet