Rajamäen Mango-chilimarinadi sopii erityisesti vaalean lihan marinointiin.
Chili-punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Mango-chilimarinadi

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

0,5 dl mietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä
2 rkl Rajamäen Chili-punaviinietikkaa
1 punainen chilipalko hienonnettuna
3 rkl mangososetta
1 tl hunajaa
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
0,5 tl mustapippuria rouhittuna
(ripaus suolaa)

Sekoita marinadin ainekset kulhossa tasaiseksi seokseksi. Kääntele joukkoon marinoitavat raaka-aineet tai hiero marinadi esim. kanan pintaan. Anna maustua vähintään 2 tuntia. Mango-chilimarinadi sopii erityisen hyvin vaalean lihan marinointiin, ja resepti riittää hyvin noin 0,5 kilogrammalle lihaa.

 

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet