Marinoidut porkkanat ovat helppo ja maukas lisuke
Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Marinoidut porkkanat

Gluteeniton Kasvisruoka Laktoositon

Raaka-aineet

1 Porkkananippu (noin 500g)
1 rkl Punaviinietikkaa
2 rkl Oliiviöljyä
½ tl Suolaa
1 tl Mustapippuria
1-2 Valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl Sitruunamehua
1 tl Timjamia tai basillikaa

Yhdistä kaikki marinadin ainekset ja anna maustua noin tunnin ajan. Paista pannulla keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes porkkanat ovat saaneet kauniin pinnan ja nauti!

Resepti: Rakkaudesta ruoanlaittoon

Rakkaudesta ruoanlaittoon -blogin takana toimii parikymppinen ammattikokki Nuppu. Nupun blogi on täynnä ihanan värikkäitä ja herkullisia ruokapostauksia. Erityisesti Nuppu nauttii uusien makujen ja reseptien kokeilusta ja kehittämisestä.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet