Possuvartaat maistuvat hyvältä herkullisen raparperichutneyn kera.
Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Possuvartaat ja raparperichutney

Laktoositon

Possuvartaat

600 gr porsaan ulkofilettä
1 punainen paprika
1 keltainen paprika
varrastikkuja

Marinadi:
0,5 dl Rajamäen Punaviinietikkaa
0,5 dl soijakastiketta
0,5 dl oliiviöljyä
1 tl jauhettua mustapippuria
1 tl rakuunaa

Pienistele ulkofilee. Sekoita marinadin ainekset keskenään esimerkiksi pussissa. Laita ulkofileepalat pussiin ja sulje pussi. Laita lihat marinadin kera tekeytymään noin tunnin ajaksi jääkaappiin. Ota liha huoneenlämpöön puoli tuntia ennen grillausta. Pujota varrastikkuihin vuoroin porsaanlihaa ja vuoroin paprikaa. Grillaa vartaita käännellen, kunnes liha on kypsää. Nauti raparperichutneyn kanssa.

HUOM! Puisia varrastikkuja on hyvä liottaa vedessä puolisen tuntia ennen niiden käyttöä!

Raparperichutney

4 raparperin vartta
1 punasipuli
2 rkl Rajamäen Hunaja-Omenaviinietikkaa
1 dl sokeria
2 tl suolaa
1 rkl sriracha-kastiketta

Pese, kuori ja pilko raparperit. Kuori ja pilko punasipuli. Lisää kaikki ainekset kattilaan ja anna kiehua, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Purkita kuumassa desinfioituihin lasipurkkeihin. Säilytä jääkaapissa.

Reseptit: At Maria's.
Marian blogissa nähdään yrittäjänä ja kotiäitinä toimivan naisen arkea kauniiden kuvien kautta. Blogin painotus on sisustuksessa, ruoanlaitossa, terveellisissä elämäntavoissa ja elämän pienissä iloissa, mutta joskus raapaistaan myös pintaa syvemmälle ja pohditaan elämän suuria kysymyksiä.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt