Tumma Balsamikastike
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Punajuurta, vuohenjuustoa ja Tummaa balsamikastiketta

Gluteeniton Kasvisruoka

Raaka-aineet

muutama punajuuri
suolaa, mustapippuria
oliiviöljyä
vuohenjuustoa
Rajamäen Tummaa balsamikastiketta

Kuori ja paloittele punajuuret lohkoiksi. Laita punajuuret uunivuokaan ja sekoita joukkoon suolaa, pippuria ja oliiviöljyä. Paahda 200-asteisessa uunissa, kunnes punajuurilohkot ovat kypsiä. Nostele lohkot esim. annoslautasille ja murenna päälle vuohenjuustoa. Viimeistele vielä Tummalla balsamikastikkeella ja tarjoile alkuruokana.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt