Helpot hölskytyskurkut säilövät kurkun
Rajamäen Väkiviinaetikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Rajamäen hölskytyskurkut

Raaka-aineet

250 g kurkkua
1/2 tl suolaa
3 tl sokeria
2 tl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
hienonnettua tilliä

Viipaloi kurkku mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Laita viipaleet syvälle lautaselle  ja ripottele päälle suola ja sokeri. Laita päälle toinen lautanen. Hölskytä kurkkuviipaleita lautasten välissä hetken aikaa, jotta kurkuista alkaa irrota nestettä. Mausta kurkut etikalla ja ripottele pinnalle tilliä. Pidä kylmässä tarjoamiseen saakka.

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet