Rajamäen Luomu Väkiviinaetikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Rajamäen herkkukurkut

Gluteeniton Kasvisruoka Laktoositon

Raaka-aineet

2½ – 3 kg avomaankurkkuja
pala piparjuurta
kruunutilliä

Mausteliemi:
1,8 l vettä
4-5 dl sokeria
3 rkl suolaa
½ rkl maustepippuria
½ rkl sinapinsiemeniä
4 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa (1 plo)


Pese kurkut huolellisesti ja viipaloi ne. Lado kurkkuviipaleet lasitölkkeihin kerroksittain piparjuurilastujen ja tillin kanssa. Keitä vettä, sokeria ja mausteita noin 10 minuuttia. Lisää etikka ja kuumenna kiehuvaksi. Kaada liemi kurkkujen päälle niin, että kurkut peittyvät. Kurkut ovat valmiita syötäväksi parin viikon kuluttua. Säilytyslämpötila alle +10 astetta.

Vinkki: Korvaa Väkiviinaetikka Rajamäen mustaherukalla tai valkosipulilla maustetulla väkiviinaetikalla!

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet