Rajamäen Sitruuna-salviamarinadi maustaa erityisesti vaalean lihan.
Vaalea balsamietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Sitruuna-salviamarinadi

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

0,5 dl mietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä
2 rkl Rajamäen Vaaleaa balsamietikkaa
1 sitruunan raastettu kuori ja ½ puristettu mehu
1 tl tummaa sokeria
0,5 dl hienonnettua salviaa
0,5 tl mustapippuria rouhittuna
(ripaus suolaa)

Sekoita marinadin ainekset kulhossa tasaiseksi seokseksi. Kääntele joukkoon marinoitavat raaka-aineet tai hiero marinadi esim. kanan pintaan. Anna maustua vähintään 2 tuntia. Sitruuna-salviamarinadi sopii erityisen hyvin vaalean lihan marinoimiseen, ja resepti riittää hyvin marinoimaan noin 0,5 kg lihaa.

 

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet