Yrttimarinoitu pecorino maistuu illanistujaisten pikkusuolaisena
Tumma Balsamikastike
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Yrttimarinoitu pecorino

Raaka-aineet

1 pkt pecorinoa
1 dl Rajamäen yrttivalkoviinietikkaa
1 dl öljyä
1 rkl Rajamäen tummaa balsamikastiketta
1/2 dl hunajaa
tuoreita yrttejä, esim. timjamia, salviaa tai basilikaa

Pilko juusto kuutioiksi ja silppua kourallinen yrttejä. Sekoita purkissa viinietikka sekä öljy, mausta hunajalla sekä yrttisilpulla. Lisää juusto ja anna maustua jääkaapissa noin vuorokauden ajan. Tarjoile cocktail-paloina.

Resepti: White Trash Disease

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt