Öljyt

Oliiviöljy, etikan paras ystävä

Rajamäen kylmäpuristetut neitsytoliiviöljyt ovat korkealuokkaisia öljyjä, jotka on saatu oliiveista perinteisin mekaanisin menetelmin. Laadukas ja hyvänmakuinen öljy sopii osaksi terveellistä ja välimerellistä ruokavaliota. Valikoimasta löytyy maustamattomien oliiviöljyjen lisäksi maustettuja vaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Säilytä öljyjä huoneenlämmössä, valolta ja kuumuudelta suojattuna. Kylmässä öljy samenee, mutta kirkastuu taas huoneenlämmössä. Sameneminen ei vaikuta öljyn laatuun tai käyttöominaisuuksiin.

Rajamäen öljyt on pakattu käteviin ja ympäristöystävällisiin PET-pulloihin.

Rajamäen oliiviöljyt

Rajamäen Sitruuna Ekstra-neitsytoliiviöljy

Rajamäen kylmäpuristettu Sitruuna extra-neitsyt-oliiviöljy on laadultaan korkealuokkainen oliiviöljy, jossa on luontainen sitruuna-aromi. Öljy on saatu suoraan oliiveista ja ainoastaan mekaanisin menetelmin.
Pakattu kätevään ja ympäristöystävälliseen PET-pulloon.

Rajamäen Luomu Ekstra-neitsytoliiviöljy

Rajamäen kylmäpuristettu Luomu Ekstra-neitsytoliiviöljy on laadultaan korkealuokkainen oliiviöljy, joka on saatu oliiveista ja ainoastaan mekaanisin menetelmin. Maultaan hedelmäinen öljy sopii osaksi terveellistä ja välimerellistä ruokavaliota.

Pakattu kätevään ja ympäristöystävälliseen PET-pulloon.

Rajamäen Ekstra-neitsytoliiviöljy

Rajamäen kylmäpuristettu Ekstra-neitsytoliiviöljy on laadultaan korkealuokkainen oliiviöljy, joka on saatu oliiveista ja ainoastaan mekaanisin menetelmin. Maultaan hedelmäinen öljy sopii osaksi terveellistä ja välimerellistä ruokavaliota.
Pakattu kätevään ja ympäristöystävälliseen PET-pulloon.

Rajamäen Basilika Ekstra-neitsytoliiviöljy

Rajamäen Basilika Extra-neitsytoliiviöljy on korkealaatuinen kylmäpuristettu oliiviöljy, jossa on luontainen basilika-aromi. Öljy on saatu suoraan tarkoin valikoiduista oliiveista mekaanisin menetelmin.
Pakattu kätevään ja ympäristöystävälliseen PET-pulloon.