Maukas chiliketsuppi kruunaa hampurilaiset
Valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Chiliketsuppi

Gluteeniton Kasvisruoka Laktoositon

Raaka-aineet

1 kg paseerattua tomaattia
3 sipulia
1 paprika
6 isoa chiliä
2 varsisellerin vartta
5 valkosipulinkynttä
2 rkl suolaa
1 dl Rajamäen Valkoviinietikkaa
2 dl sokeria
½ tl neilikkaa

Kuori ja pilko kasvikset, ja lisää ne kattilaan paseeratun tomaatin ja suolan kanssa. Keitä kypsäksi välillä sekoitellen. Kun kasvikset ovat pehmeitä, lisää sokeri, etikka sekä neilikka. Keitä ketsuppia vielä 5 min ja ota pois levyltä. Soseuta ketsuppi tämän jälkeen sauvasekoittimella ja anna jäähtyä. Pullota, pursota ja nauti!

Resepti: MAIJU SAW
MAIJU SAW -blogia kirjoittaa kahden lapsen äiti, jonka intohimoja ovat arjen ihanat asiat kuten kaunis sisustus, herkulliset reseptit ja erilaiset DIY-haasteet. Maiju asuu länsirannikolla suloisessa puutalossa perheensä kanssa.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt