Rajamäen Fenkoli-inkivääri-tillimarinadi sopii erityisen hyvin kalan marinointiin.
Inkivääri-valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Fenkoli-inkivääri-tillimarinadi

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

0,5 dl mietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä
2 rkl Rajamäen Inkivääri-valkoviinietikkaa
2 rkl sitruunamehua
1 tl sokeria
2 tl fenkolinsiemeniä karkeasti jauhettuina
2 rkl tuoretta tilliä hienonnettuna
2 tl raastettua sitruunan kuorta
(ripaus suolaa)

Sekoita marinadin ainekset kulhossa tasaiseksi seokseksi. Kääntele joukkoon marinoitavat raaka-aineet tai hiero marinadi esim. kalan pintaan. Anna maustua vähintään 2 tuntia. Fenkoli-inkivääri-tillimarinadi sopii erityisen hyvin kalan marinointiin. Resepti riittää hyvin marinoimaan noin 0,5 kg kalaa.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt