Hunajamarinoidut punasipulit ja valkosipulinkynnet maistuvat juhlapöydässä
Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Hunajamarinoitua punasipulia ja valkosipulinkynsiä

Raaka-aineet

1 punasipuli
neljän valkosipulin kynnet
1 dl Rajamäen Punaviinietikkaa
1 dl öljyä
2 rkl vettä
1/2 dl hunajaa
ripaus suolaa

Kuori sipuli ja valkosipulinkynnet. Pilko sipuli renkaiksi. Laita kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta viiden minuutin ajan. Siirrä purkkiin niin, että sipulit peittyvät (jos eivät, niin voit lisätä nestettä suhteessa puolet etikkaa, puolet vettä). Anna jäähtyä huoneenlämmössä ja siirrä maustumaan jääkaappiin vähintään kahdeksi vuorokaudeksi. Tarjoile alkupalaksi tai lisukkeena.

Resepti: White Trash Disease

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt