Curry Ekstra-neitsytoliiviöljy
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Kanatortillat ja valkopapuhummus

Raaka-aineet

1 pkt tortillalättyjä

Valkopapuhummus:

1 purkki kypsiä valkopapuja (n. 300 g)

1 rkl tahinia

0,5 dl Rajamäen Curry ekstra-neitsytoliiviöljyä

ripaus suolaa

puolikkaan sitruunan mehu

Lisäksi:

2 porkkanaa ohuina tikkuina (tai raastettuna)

1 pieni kurkku ohuina tikkuina (tai kuutioina)

1 kerä rapeaa salaattia

400 g broilerisuikaleita (tai 1 pkt nyhtökauraa)

Rajamäen Curry ekstra-neitsytoliiviöljyä

ripaus suolaa ja mustapippuria

 

Valuta pavut lävikössä ja mittaa kaikki hummuksen ainekset korkeareunaiseen astiaan. Surauta hummus sauvasekoittimella (tai blenderissä) tasaiseksi. Tarkista maku.

Leikkaa porkkanat ja kurkku ohuiksi tikuiksi. Revi salaatti sopiviksi paloiksi.

Paista broilerisuikaleet pannulla currylla maustetussa oliiviöljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Lämmitä tortillalätyt pakkauksen ohjeen mukaan, levitä tortilloille hummusta ja kasaa päälle loput täytteet. Herkuttele heti!

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt