1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

Kanatortillat ja valkopapuhummus

4 annosta

Raaka-aineet

1 pkt tortillalättyjä

Valkopapuhummus:
1 purkki kypsiä valkopapuja (n. 300 g)
1 rkl tahinia
0,5 dl Rajamäen Curry ekstra-neitsytoliiviöljyä
ripaus suolaa
puolikkaan sitruunan mehu

Lisäksi:
2 porkkanaa ohuina tikkuina (tai raastettuna)
1 pieni kurkku ohuina tikkuina (tai kuutioina)
1 kerä rapeaa salaattia
400 g broilerisuikaleita (tai 1 pkt nyhtökauraa)
Rajamäen Curry ekstra-neitsytoliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria

Valuta pavut lävikössä ja mittaa kaikki hummuksen ainekset korkeareunaiseen astiaan. Surauta hummus sauvasekoittimella (tai blenderissä) tasaiseksi. Tarkista maku.

Leikkaa porkkanat ja kurkku ohuiksi tikuiksi. Revi salaatti sopiviksi paloiksi.

Paista broilerisuikaleet pannulla currylla maustetussa oliiviöljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Lämmitä tortillalätyt pakkauksen ohjeen mukaan, levitä tortilloille hummusta ja kasaa päälle loput täytteet. Herkuttele heti!