4 annosta
Raaka-aineet
1 pkt tortillalättyjä
Valkopapuhummus:
1 purkki kypsiä valkopapuja (n. 300 g)
1 rkl tahinia
0,5 dl Rajamäen Curry ekstra-neitsytoliiviöljyä
ripaus suolaa
puolikkaan sitruunan mehu
Lisäksi:
2 porkkanaa ohuina tikkuina (tai raastettuna)
1 pieni kurkku ohuina tikkuina (tai kuutioina)
1 kerä rapeaa salaattia
400 g broilerisuikaleita (tai 1 pkt nyhtökauraa)
Rajamäen Curry ekstra-neitsytoliiviöljyä
ripaus suolaa ja mustapippuria
Valuta pavut lävikössä ja mittaa kaikki hummuksen ainekset korkeareunaiseen astiaan. Surauta hummus sauvasekoittimella (tai blenderissä) tasaiseksi. Tarkista maku.
Leikkaa porkkanat ja kurkku ohuiksi tikuiksi. Revi salaatti sopiviksi paloiksi.
Paista broilerisuikaleet pannulla currylla maustetussa oliiviöljyssä ja mausta suolalla sekä pippurilla. Lämmitä tortillalätyt pakkauksen ohjeen mukaan, levitä tortilloille hummusta ja kasaa päälle loput täytteet. Herkuttele heti!