Helppo relish säilöö kesän maut talteen!
Rajamäen Väkiviinaetikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Kesäkurpitsa-kurkkurelish

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet:

500 g kesäkurpitsaa ja/tai kurkkua
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi

Mausteliemi:
1 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa (tai maustettuja versioita!)
1 dl vettä
2 rkl suolaa
2 dl sokeria
5 kokonaista valkopippuria murskattuna
kourallinen lehtipersiljaa hienonnettuna

Raasta kesäkurpitsa tai kurkku ja kuori ja hienonna sipulit. Mittaa kattilaan mausteliemen ainekset lehtipersiljaa lukuun ottamatta. Kiehauta liemi, siirrä pois liedeltä ja lisää joukkoon kesäkurpitsa- tai kurkkuraaste, sipulit ja lehtipersilja. Anna maustua 15 minuuttia. Purkita, sulje ja säilytä viileässä. Reseptistä tulee noin 7,5 dl valmista relishiä.

Käytä relishiä burgereissa, hot dogeissa, wrapeissa tai kotiruuan maukkaana lisäkkeenä!

Vinkki: Kokeile relishiin esimerkiksi Rajamäen mustaherukalla tai valkosipulilla maustettuja väkiviinaetikoita!

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt