Tulosta Lähetä sähköpostiin

Kolme herkullista dippiä leivälle

Yrtti-öljydippi

Ainekset:

1 dl Rajamäen Ekstra-neitsytoliiviöljyä
3 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
1 valkosipulinkynsi, hienonnettuna
1 rkl timjamia, hienonnettuna
1 rkl salviaa, hienonnettuna
1 tl rosmariinia, hienonnettuna
½ tl chilihiutaleita

Punainen pesto-öljydippi

Ainekset:

1 dl Rajamäen Ekstra-neitsytoliiviöljyä
3 rkl Rajamäen Valkoviinietikkaa
3 rkl aurinkokuivattuja tomaatteja, hienonnettuna (esim. Saclá)
2 rkl punaista pestoa

Balsamietikka-öljydippi

Ainekset:

1 dl Rajamäen Balsamietikka-oliiviöljyä

 

Työvaiheet

Sekoita kastikkeiden ainekset. Anna maustua hetki ja tarjoa rapean leivän kanssa.

 

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt