Rajamäen Maapähkinävoi-omenamarinadi sopii erityisen hyvin kasvisten marinointiin.
Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Maapähkinävoi-omenamarinadi

Raaka-aineet

2 rkl mietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä
2 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa
2 rkl maapähkinävoita
2 rkl omenasosetta
1 rkl hunajaa
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 kuivattu chilipalko (peperoncino) murskattuna
2 rkl suolapähkinöitä rouhittuina
(ripaus suolaa)

Sekoita marinadin ainekset kulhossa tasaiseksi seokseksi. Kääntele joukkoon marinoitavat raaka-aineet. Anna maustua vähintään 2 tuntia. Maapähkinävoi-omenamarinadi sopii erityisen hyvin kasvisten ja kasviproteiinien marinoimiseen, ja resepti riittää hyvin marinoimaan noin 0,5 kg kasviksia.

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt