Parsaa tyrni-porkkana hollandaisekastikkeella
1 pnt vihreää parsaa
1 Rajamäen tyrni-porkkana omenaviinietikkashotti
3 kpl keltuaisia
250 g voita
1 rkl Rajamäen yrtti-valkoviinietikkaa
Suolaa
Sokeria
Rajamäen Luomu-liquid chiliä
Rajamäen sitruuna-viinietikkakastiketta
- Laita Rajamäen yrtti-valkoviinietikka ja porkkanashotti kattilaan ja keitä kunnes 3 rkl jäljellä.
- Laita lämmin liemi sauvasekoittimen kulhoon ja lisää keltuaiset, ripaus suolaa ja pari tippaa liquid chiliä.
- Kuumenna voi kattilassa kuplivan kuumaksi. Laita sauvasekoitin kulhoon ja sekoita, lisää kuuma voi ohuena nauhana sekoittaen joukkoon, kunnes kastike on tasainen ja kiiltävä.
- Keitä kuoritut parsat suolalla ja sokerilla maustetussa vedessä 3-4 min. Nostele lautaselle ja laita kastiketta runsaasti päälle.
- Tarjoile heti.
Baby gem -yrttisalaatti
2 baby gem -salaattia
1 pnt tuoretta basilikaa
1 pnt tuoretta kirveliä
1 pnt tuoretta rakuunaa
Rajamäen ekstra-neitsytoliiviöljyä
Rajamäen sitruuna-valkoviinietikkakastiketta
1 dl vaaleita leipäkuutioita
Suolaa
- Paahda leipäkuutiot kullanruskeiksi pannulla oliiviöljyn kanssa, mausta suolalla.
- Pese salaatit hyvin ja irrota lehdet toisistaan. Leikkaa salaatin lehdet sopivan kokoisiksi paloiksi. Nypi yrtit kulhoon ja lisää salaatti joukkoon, mausta suolalla, oliiviöljyllä ja sitruuna-valkoviinietikka kastikkeella. Sekoita vielä leipäkuutiot joukkoon ja tarjoile parsan kanssa.