Ras-el-hanou-inkiväärimarinadi sopii erityisen hyvin kasvisten marinointiin.
Inkivääri-valkoviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Ras-el-hanout-inkiväärimarinadi

Raaka-aineet

0,5 dl mietoa oliiviöljyä tai rypsiöljyä
3 rkl Rajamäen Inkivääri-valkoviinietikkaa
2 tl ras-el-hanout-mausteseosta
1 rkl hunajaa
½ sitruunan mehu
2 tl sitruunan raastettua kuorta
(ripaus suolaa)

Sekoita marinadin ainekset kulhossa tasaiseksi seokseksi. Kääntele joukkoon marinoitavat raaka-aineet. Anna maustua vähintään 2 tuntia. Ras-el-hanout-inkiväärimarinadi sopii erityisen hyvin kasvisten ja kasviproteiinin marinointiin, ja resepti riittää hyvin marinoimaan noin 0,5 kg kasviksia.

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt