Grillatut lampaankyljykset

Raaka-aineet 16-24 lampaankyljystä (4-6 kyljystä ruokailijaa kohden) suolaa mustapippuria minttua Tarjoiluun: Rajamäen Tummaa tai Basilika Balsamikastiketta Lisäksi: grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa Mausta huoneenlämpöiset kyljykset suolalla, mustapippurilla ja kuivatulla tai hienonnetulla tuoreella mintulla. Grillaa tai paista kyljykset kypsiksi. Tarjoile Rajamäen Balsamikastikkeen kanssa (Tumma tai Basilika). Tarjoile rinnalla grillattua kesäkurpitsaa ja munakoisoa. Huom! Sama resepti toimii naudanlihalle: […]

Lue lisää …

Rajamäen Basilikakastike ”Aceto Balsamico di Modena IGP”

Rajamäen Basilikakastike on maustettu luonnollisella basilika-aromilla. Se sisältää italialaisen keittiön perusmaut: pitkään kypsyneen, aidon Aceto Balsmico di Modena IGP -balsamiviinietikan ja tuoreen, tuoksuvan basilikan. Herkullinen makupari maustaa nopeasti ja vaivatta esim. paahdettuja punajuuria, mozzarellaa ja rucolaa. TUOTETIEDOTAinesosat: Rypäletiiviste, Aceto Balsamico di Modena IGP 39 % (viinietikka, rypäletiiviste, väri E150d), glukoosi-fruktoosisiirappi, vesi, sakeuttamisaine: muunnettu maissi-ksantaanikumitärkkelys, basilika-aromi.Säilytys: […]

Lue lisää …