Raaka-aineet
300 g savustettua kalaa perattuna
2 avokadoa
1 hapokas omena
1 pieni puna- tai salottisipuli hienonnettuna
1 ruohosipulia hienonnettuna
rapeaa salaattia
rouhittua mustapippuria
Kastike:
3 rkl Rajamäen Säilöntälientä
2 rkl rypsiöljyä
1 tl Rajamäen Luomu Liquid Chiliä
2 tl Rajamäen Luomu Liquid Valkosipulia
- Paloittele kala. Halkaise avokadot, poista kivet ja irrota hedelmäliha kuoresta ruokalusikan avulla. Leikkaa viipaleiksi. Pese omena ja paloittele se. Revi salaatti haarukkapaloiksi.
- Valmista kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään.
- Lado tarjoiluvadille ensin salaatti. Kokoa päälle kerroksittain kalapaloja, avokadoa, omenaa ja hienonnettua sipulia sekä ruohosipulia. Kaada jokaiseen väliin kastiketta ja mausteeksi rouhittua mustapippuria.
- Tarjoa ruisleivän kanssa.