1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

45 min

Kanatortillat mangosalsalla

Neljälle

puolikas grillattu broileri
2 + ½ rkl oliiviöljyä
2 rkl tacomaustetta
1 limen raastettu kuori ja mehu
suolaa ja mustapippuria
½ l suikaloitua kiinankaalia
1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa
1 kypsä avokado
2 dl juustoraastetta
ranskankermaa
8 tortillaa

Mangosalsa:
1 kypsä mango
1 pieni punasipuli
1 valkosipulinkynsi
½-1 jalapeno
2 rkl korianteria hienonnettuna
1 limen mehu
suolaa

Revi broilerin liha suikaleiksi. Kuumenna 2 rkl öljyä pannulla ja kuullota tacomaustetta pari minuuttia. Lisää broileri pannulle ja anna kuumentua. Mausta limen raastetulla kuorella ja mehulla sekä suolalla ja mustapippurilla.

Suikaloi kiinankaali ja hiero sen joukkoon omenaviinietikka ja puoli ruokalusikallista oliiviöljyä. Mausta ripauksella suolaa.

Halkaise avokado, poista kivi ja leikkaa kuorettomiksi siivuiksi. Kuumenna tortillaletut ja tarjoile ne maustetun broilerin, kiinankaalin, avokadon, juustoraasteen, ranskankerman ja mangosalsan kera.

Mangosalsa:
Leikkaa mango kahteen osaan pituussuunnassa keskellä olevan kiven molemmin puolin. Irrota puolikkaista kuori ja leikkaa hedelmäliha pieniksi kuutioiksi. Kuori ja hienonna punasipuli sekä valkosipuli. Halkaise jalapeno, poista siemenet ja hienonna. Hienonna myös korianteri. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään ja mausta limen mehulla ja suolalla.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet