Ainekset
10 kpl Pientä omenaa
5 kpl Kanelitankoa
5 dl Rajamäen Pikkelöintilientä
5 dl Vettä
Valmistusohje
- Huuhtele omenat ja laita ne kanelitankojen kanssa suljettavaan purkkiin.
- Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Kaada liemiseos omenoiden ja kaneleiden päälle, niin että ne ovat kokonaan nesteen peitossa.
- Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Omenat ovat valmiita nautittavaksi viikon kuluttua.
Säilyvyys viileässä noin 3-6 kuukautta.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.
Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.