1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Kanelin kera pikkelöidyt omenat

Ainekset

10 kpl Pientä omenaa
5 kpl Kanelitankoa
5 dl Rajamäen Pikkelöintilientä
5 dl Vettä

Valmistusohje

  1. Huuhtele omenat ja laita ne kanelitankojen kanssa suljettavaan purkkiin.
  2. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Kaada liemiseos omenoiden ja kaneleiden päälle, niin että ne ovat kokonaan nesteen peitossa.
  3. Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Omenat ovat valmiita nautittavaksi viikon kuluttua.
Säilyvyys viileässä noin 3-6 kuukautta.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.

Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet