1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Pikkelöidyt pikkutomaatit

Ainekset

500 g Pieniä tomaatteja
2,5 dl Rajamäen Pikkelöintilientä
2,5 dl Vettä
2 rkl Luomu Liquid basilikaa
1 rkl Suolaa

Valmistusohje

  1. Huuhtele tomaatit ja laita ne suljettavaan purkkiin basilikan kanssa.
  2. Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Kaada liemiseos tomaattien päälle, niin että ne ovat kokonaan nesteen peitossa.
  3. Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Tomaatit ovat valmiita nautittavaksi 3 päivän kuluttua.
Säilyvyys viileässä noin 3-6 viikkoa.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.

Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä

Valmistusohje

  1. Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet