Ainekset
500 g Pieniä tomaatteja
2,5 dl Rajamäen Pikkelöintilientä
2,5 dl Vettä
2 rkl Luomu Liquid basilikaa
1 rkl Suolaa
Valmistusohje
- Huuhtele tomaatit ja laita ne suljettavaan purkkiin basilikan kanssa.
- Sekoita Rajamäen Pikkelöintiliemi ja vesi keskenään. Kaada liemiseos tomaattien päälle, niin että ne ovat kokonaan nesteen peitossa.
- Sulje kansi ja anna pikkelöityä valolta suojassa ja viileässä paikassa (max +10°C). Tomaatit ovat valmiita nautittavaksi 3 päivän kuluttua.
Säilyvyys viileässä noin 3-6 viikkoa.
Vinkki: voit valmistaa pikkelöintiliemen myös itse alla olevan ohjeen mukaan.
Ainekset
1 osa Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 osaa sokeria
3 osaa vettä
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.