1 dl Rajamäen Väkiviinaetikkaa
2 dl sokeria
3 dl vettä
- Kiehauta vesi ja etikka kattilassa. Lisää seokseen sokeri ja sekoita niin kauan, että sokeri sulaa nesteeseen.
- Riippuen mitä kasviksia olet pikkelöimässä pese ja kuori ne huolellisesti esim. porkkanat yms. multaiset ja kuorelliset juurekset. Pilko, kuutio, suikaloi, siivuta kasvikset mieleiseksi tai pikkelöi kokonaisena. Aseta kasvikset purkkiin ja kaada liemi päälle. Mitä isompi palakoko ja mitä kovempi raaka-aine sitä pidempään maustuminen kestää. Tuotteesta ja omista tottumuksista riippuen voit kaataa liemen kylmänä tai kuumana pikkelöitävän tuotteen päälle.
- Säilytä pikkelöidyt tuotteet viileässä alle +10°C.
Vinkki: Voit maustaa 1-2-3-pikkelöintiliemen helposti ja nopeasti Rajamäen Luomu Liquid -mausteiden avulla.