Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Raaka-aineet
noin 600g karitsan paahtopaistia
tilkka Extra Virgin oliiviöljyä (esim. Lanfranchi)
2 rkl del Duca Modenan Balsamietikkaa
2 oksaa tuoretta rosmariinia
2 valkosipulin kynttä
suolaa
mustapippuria
Sivele karitsan paahtopaistit öljyllä. Paahda pannulla väriä paahtopaistien pintaan. Murskaa morttelissa rosmariini ja valkosipulin kynnet, lisää suola ja pippuri sekä balsamietikka. Hiero mausteseosta paahtopaistien pintaan. Laita paistit muovipussiin tai kääri kelmuun ja anna marinoitua 1,5-2 tuntia. Aseta paistolämpömittari paahtopaistin paksuimpaan kohtaan. Paista 200-asteisessa uunissa, kunnes paistien sisälämpötila on 52 astetta. Ota paistit uunista ja kääri ne folioon vielä noin 10 minuutiksi niin maut imeytyvät kohdalleen. Leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja tarjoile paahdettujen balsamicojuuresten ja Waldofinsaalatin kanssa.