Muut tuotteet

Oliiviöljy, etikan paras ystävä

Rajamäen kylmäpuristetut neitsytoliiviöljyt ovat korkealuokkaisia öljyjä, jotka on saatu oliiveista perinteisin mekaanisin menetelmin. Laadukas ja hyvänmakuinen öljy sopii osaksi terveellistä ja välimerellistä ruokavaliota. Valikoimasta löytyy maustamattomien oliiviöljyjen lisäksi maustettuja vaihtoehtoja, joten jokaiselle löytyy jotakin.

Käyttövalmiita mausteita ja kastikkeita, ole hyvä!

Rajamäen kastikkeiden ja mausteiden valmistus nojaa Rajamäen pitkään etikkaosaamiseen. Etikasta jalostetut käyttövalmiit tuotteet ovat maistuva lisä sekä arjen että juhlan aterioihin. Suosittuja, sopivasti makeahkoja viinietikkakastikkeita on ollut tarjolla jo pitkään, ja valikoima on laaja. Uusimpiin tulokkaisiin kuuluvat aitoja luonnonyrttejä ja maustekasveja sisältävät etikkapohjaiset, nestemäiset Rajamäen Luomu Liquid -mausteet, joissa maistuu ihanasti maustekasvien oma maku.

Viinietikkakastikkeet

Balsamikastikkeita valmistetaan Heinävedellä Rajamäen omenaviinietikasta ja vaaleasta balsamietikasta, mutta myös Modenan tummasta balsamietikasta. Käyttövalmiiden balsamikastikkeiden valikoima on herkullisen monipuolinen ja makuvaihtoehtoja löytyy runsaasti. Happamanmakeiden balsamikastikkeiden laajat käyttömahdollisuudet innostavat kokeilemaan uusia tarjoiluvaihtoehtoja tutuille ruuille. Hyödynnä alkupaloihin, pikkupurtaviin, pääruokiin – ja jopa jälkiruokiin!

Luomu Liquid -sarja

Rajamäen Luomu Liquid on monikäyttöinen mauste nestemäisessä muodossa. Sarjaan kuuluu kuusi luomu väkiviinaetikkaan ja merisuolaan säilöttyä aitoa luomuyrttiä ja -maustetta. Luomu Liquid -sarjan pieni pullo on täynnä luonnollista makua. Käytä valmistusvaiheessa tai pöytämausteena. Teelusikallinen tai pari riittää maustamaan useamman hengen annoksen ruokaa, olipa sitten kyseessä basilikaa vaativa spagettikastike tai valkosipulia kaipaava pitsa. Tuotteiden avulla loihdit maukkaat dippi- ja salaattikastikkeet hetkessä.

Rajamäen mausteet ja kastikkeet