Luomu Liquid -sarja

Luomu Liquid, täynnä luonnon voimaa

Rajamäen Luomu Liquid -sarjaan on valittu vain hienoimpia raaka-aineita. Luomu väkiviinaetikalla ja merisuolalla säilötyissä mausteissa maistuu tuoreiden yrttien ja maustekasvien aromit. Väkiviinaetikka säilönnässä on vanha, hyväksi havaittu keino. Väkiviinaetikan ansiosta tuotteet pysyvät käyttökelpoina huoneenlämmössä jopa kaksi vuotta avaamisen jälkeen. Väkiviinaetikalla varmistetaan myös käytettyjen raaka-aineiden tuore ja herkullinen maku.

Rajamäen Luomu Liquid on raikas ja maistuva vaihtoehto tuoreille yrteille. Ei enää nahistuneita yrttinippuja, kuivahtaneita inkiväärinpaloja tai hapertuneita valkosipulinkynsiä – eikä turhaa hävikkiä.

Ruuanlaitto

Luomu Liquid -sarjasta löydät nestemäisessä muodossa perinteiset yrtit ja muut mausteet. Mieti, miten kätevää on, että kotona on koko ajan käytettävissä raikasta tilliä, jota ilman kalakeitto ei ole sama asia. Tai basilikaa, kun haluat valmistaa pitsaa tai laittaa tomaatti-mozzarella-leipiä. Tuore chili ja inkivääri taas ovat paikallaan itämaisen keittiön herkkuja valmistettaessa. Tuotteissa käytetty väkiviinaetikkaa tuo puolestaan maustamiseen sopivasti raikasta happamuutta, joka on yksi perusmauista.

Rajamäen Luomu Liquid -sarjan mausteet ovat riittoisia: teelusikallinen tai pari riittää maustamaan useamman hengen annoksen ruokaa. Sekoita valmistusvaiheessa tai käytä pöytämausteena.

Rajamäen Liquid-sarja

Rajamäen Luomu Liquid Chili

Rajamäen Luomu Liquid Chili on monikäyttöinen mauste nestemäisessä muodossa. Luomu väkiviinaetikkaan ja merisuolaan säilötty chili säilyy avattuna huoneenlämmössä kaksi vuotta. Tuotteessa korostuvat aidot ja raikkaat maut.

Rajamäen Luomu Liquid Inkivääri

Rajamäen Luomu Liquid Inkivääri on monikäyttöinen mauste nestemäisessä muodossa. Luomu väkiviinaetikkaan ja merisuolaan säilötty inkivääri säilyy avattuna huoneenlämmössä kaksi vuotta. Tuotteessa korostuvat aidot ja raikkaat maut.

Rajamäen Luomu Liquid Valkosipuli

Rajamäen Luomu Liquid Valkosipuli on monikäyttöinen mauste nestemäisessä muodossa. Luomu väkiviinaetikkaan ja merisuolaan säilötty valkosipuli säilyy avattuna huoneenlämmössä kaksi vuotta. Tuotteessa korostuvat aidot ja raikkaat maut.

Rajamäen Luomu Liquid Basilika

Rajamäen Luomu Liquid Basilika on monikäyttöinen mauste nestemäisessä muodossa. Luomu väkiviinaetikkaan ja merisuolaan säilötty basilika säilyy avattuna huoneenlämmössä kaksi vuotta. Tuotteessa korostuvat aidot ja raikkaat maut.

Rajamäen Luomu Liquid Oregano

Rajamäen Luomu Liquid Oregano on monikäyttöinen mauste nestemäisessä muodossa. Luomu väkiviinaetikkaan ja merisuolaan säilötty oregano säilyy avattuna huoneenlämmössä kaksi vuotta. Tuotteessa korostuvat aidot ja raikkaat maut.

Rajamäen Luomu Liquid Tilli

Rajamäen Luomu Liquid Tilli on monikäyttöinen mauste nestemäisessä muodossa. Luomu väkiviinaetikkaan ja merisuolaan säilötty tilli säilyy avattuna huoneenlämmössä kaksi vuotta. Tuotteessa korostuvat aidot ja raikkaat maut.