1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


Kesäkurpitsaenchilladat

Neljälle

1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
2 rkl öljyä
2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
2 tl juustokuminaa eli jeeraa
1 tl chilijauhetta tai Rajamäen Luomu Liquid Chiliä
1 rs Nyhtökauraa tai Härkistä
350 g tacokastiketta
2 dl vettä
2 tl Rajamäen Liquid Oreganoa
1 esikeitetty maissi tai 2 dl pakastemaissia
suolaa ja mustapippuria
3 kesäkurpitsaa
100 g juustoraastetta (esim. cheddar)
1 jalapeno
1 avokado
tuoretta korianteria
ranskankermaa
limelohkoja

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipulia muutama minuutti. Lisää valkosipuli ja kuullota vielä minuutti. Lisää punaviinietikka ja anna kiehahtaa. Lisää juustokumina ja chilijauhe ja sekoita sipuleiden joukkoon.

Lisää Nyhtökaura, tacokastike ja vesi (huuhtaise tacokastikepurkki vedellä, niin saat purkista kaikki kastikkeet talteen). Kuumenna kiehuvaksi ja anna muhia vartin verran. Lisää lopuksi Liquid Oregano ja maissinjyvät. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Leikkaa kesäkurpitsa mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi pituussuunnassa, käytä mandoliinia tai juustohöylää. Levitä kaksi suikaletta työpöydälle limittäin ja laita toiseen päähän lusikallinen nyhtökaurakastiketta. Rullaa ja siirrä leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan. Tee rullia koko määrästä kesäkurpitsaa ja kastiketta.

Ripottele kesäkurpitsaenchilladoille juustoraaste ja paista 200 asteessa puoli tuntia. Anna vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Asettele enchilladojen pinnalle jalapenosiivuja, avokadoviipaleita ja tuoretta korianteria. Tarjoile ranskankerman ja limelohkojen kanssa.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet