Raaka-aineet
Muutama maahumalan* tai mintun varsi lehtineen
20 ml laadukasta seljankukkamehutiivistettä
1 teelusikka Rajamäen Vaaleaa balsamietikkaa
Noin 40ml kivennäisvettä
Pyörittele maahumalaa kevyesti kämmenien välissä tai huhmareella, jotta maku lähtee irti. Älä kuitenkaan murskaa. Tipauta sekoituslasiin, lisää seljankukkamehu ja balsamiviinietikka. Sekoita aineksia hetki lusikalla ja anna maun imeytyä. Lisää jäitä ja sekoita juoma lusikalla kylmäksi. Siivilöi juoma toiseen lasiin, kaada päälle kivennäisvesi, koristele kukkasella tai kahvipavulla ja tarjoa ilman jäitä.
*Maahumala kasvaa keväällä todennäköisesti myös sinun pihallasi tai lähipuistossa, ja tarvittaessa voit korvata sen mintulla.