Mango-thaibasilikakastike sopii erityisesti kanasalaatin kastikkeeksi.
Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Mango-thaibasilikakastike

Gluteeniton Kasvisruoka Laktoositon

Raaka-aineet

1 dl oliiviöljyä tai sitruunalla maustettua oliiviöljyä (esim. Lanfranchi)
0,5 dl Rajamäen Omenaviinietikkaa
suolaa, mustapippuria ja sokeria maun mukaan
3 rkl mangoa pieninä kuutioina
3 rkl thaibasilikaa hienonnettuna

Sekoita öljy ja etikka kulhossa sekaisin. Mausta suolalla, pippurilla ja sokerilla. Lisää lopuksi mangokuutiot ja hienonnettu thaibasilika, sekoita. Anna makujen tekeytyä hetki. Säilytä mahdollisesti yli jäänyt kastike jääkaapissa kannellisessa purkissa tai pullossa, kastike säilyy 3-4 päivää.

Hedelmäinen kastike sopii mainiosti kanasalaateille. Kastikkeella voi tuoda myös esimerkiksi savulohisalaattiin itämaista twistiä.

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt