Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Raaka-aineet
1 Porkkananippu (noin 500g)
1 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
2 rkl Oliiviöljyä
½ tl Suolaa
1 tl Mustapippuria
1-2 Valkosipulinkynttä murskattuna
1 rkl Sitruunamehua
1 tl Timjamia tai basillikaa
Yhdistä kaikki marinadin ainekset ja anna maustua noin tunnin ajan. Paista pannulla keskilämmöllä välillä käännellen, kunnes porkkanat ovat saaneet kauniin pinnan ja nauti!
Resepti: Rakkaudesta ruoanlaittoon
Rakkaudesta ruoanlaittoon -blogin takana toimii parikymppinen ammattikokki Nuppu. Nupun blogi on täynnä ihanan värikkäitä ja herkullisia ruokapostauksia. Erityisesti Nuppu nauttii uusien makujen ja reseptien kokeilusta ja kehittämisestä.