Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Raaka-aineet
1 pieni kesäkurpitsa
1 pieni munakoiso
2-3 punaista suippopaprikaa
tilkka rypsiöljyä
Marinadi:
1 tl Dijon sinappia
1 dl Rajamäen Säilöntälientä
¼ dl rypsiöljyä
1 tl suolaa
½ tl rouhittua mustapippuria
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna
tuoreita yrttejä (esim. kirveliä, oreganoa, basilikaa) hienonnettuna
Viipaloi kesäkurpitsa ja munakoiso. Paloittele paprikat reiluiksi paloiksi. Kuumenna isolla paistinpannulla tilkka rypsiöljyä ja paahda kesäkurpitsa- ja munakoisoviipaleisiin väriä molemmin puolin. Tee paahtaminen muutamassa erässä. Paahda lopuksi myös paprikapalat. Kaada kasvikset salaattikulhoon tai -vadille.
Sekoita marinadi ja valuta se kasvisten päälle. Anna maustua viileässä muutamia tunteja ennen tarjoamista.