Marinoitu raakajuuressalaatti koristellaan syötävillä kukilla
Omenaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Marinoitu raakajuuressalaatti

Gluteeniton Laktoositon

Raaka-aineet

2 porkkanaa
1 iso tai 2 pientä puna- tai raitajuurta
ripaus suolaa ja sokeria

Kastike:
3 rkl oliiviöljyä
2 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa
2 tl hunajaa
1 rkl sitruunatimjamia hienonnettuna
ripaus suolaa ja mustapippuria

Viimeistelyyn:
punamangoldia, silmuja tai versoja
paahdettuja manteleita rouhittuina

Pese juurekset ja kuori tarvittaessa. Leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi ja laita kulhoon. Kääntele joukkoon ripaukset suolaa ja sokeria. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja kaada kastike juuresten joukkoon. Anna tekeytyä 15-20 minuuttia ja viimeistele punamangoldilla, silmuilla, versoilla ja paahdetuilla manteleilla.

 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt