30 min
4 annosta
Raaka-aineet
1 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl tomaattipyreetä
1 l vettä
2 rkl Kikkoman soijakastiketta
3 varsisellerin vartta
1 tl Rajamäen Luomu Liquid valkosipulia tai 1 valkosipulinkynsi
2 dl pientä kuviopastaa
1 punainen paprika kuutioina
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 tl rouhittua mustapippuria
2 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
2 dl suikaloitua palvikinkkua
2 tl Rajamäen Luomu Liquid basilikaa tai tuoretta basilikaa
parmesan-raastetta
1. Pese kasvikset ja kuori sipulit.
2. Kuullota hienonnettua sipulia ja tomaattipyreetä öljyssä.
3. Lisää vesi, soijakastike ja ohuiksi viipaleiksi leikattu varsiselleri ja valkosipuli.
4. Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia. Lisää pasta ja keitä hiljalleen 10 minuuttia.
5. Lisää lopuksi kattilaan paprikakuutiot ja pavut, mustapiipuri ja punaviinietikka.
6. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita vielä joukkoon palvikinkkusuikaleet.
7. Annostele lautaselle ja viimeistele basilikalla ja parmesanraasteella.