Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Omena-punasipulikastike

Gluteeniton Kasvisruoka Laktoositon

Raaka-aineet

1 dl oliiviöljyä
0,5 dl Rajamäen Punaviinietikkaa
suolaa, mustapippuria ja sokeria maun mukaan
2 tl punasipulia hienonnettuna
3 rkl omenaa pieninä kuutioina

Sekoita öljy ja etikka kulhossa sekaisin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Lisää lopuksi punasipuli- ja omenakuutiot, sekoita. Anna makujen tekeytyä hetki. Säilytä mahdollisesti yli jäänyt kastike jääkaapissa kannellisessa purkissa tai pullossa, kastike säilyy 3-4 päivää.

Raikas ja hedelmäinen kastike sopii lähes salaatille kuin salaatille.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt