45 min
Neljälle
yhteensä 800 g juureksia (esim. porkkanaa, keltajuurta, palsternakkaa, maa-artisokkaa)
1 punasipuli
1 valkosipuli
2 rkl oliiviöljyä
1 rkl Rajamäen Vaaleaa Balsamietikkaa
1 rkl hunajaa
suolaa
tuoretta rosmariinia
200 g vuohenjuustoa
Kuori juurekset ja leikkaa ne reilun kokoisiksi paloiksi. Kuori ja lohko punasipuli. Halkaise valkosipuli poikittaissuunnassa. Levitä juurekset ja sipulit uunivuokaan.
Sekoita oliiviöljy, balsamietikka ja hunaja keskenään. Sekoita seos juuresten joukkoon. Mausta juurekset suolalla ja lisää vuokaan tuoretta rosmariinia. Paahda juureksia 220 asteessa 20 minuuttia.
Murenna vuohenjuusto käsin palasiksi ja levitä juuresten joukkoon. Jatka paahtamista vielä 15 minuuttia.