Paahdetut viikunat vuohenjuustolla ja balsamikastikkeella
Tumma Balsamikastike
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Paahdetut viikunat ja balsamikastike

Raaka-aineet (2 annosta)

3 kpl tuoreita viikunoita
6 rkl pehmeää vuohenjuustoa
2-3 rkl Rajamäen tummaa balsamikastiketta
2 rkl pistaasimurua
1-2 rkl Rajamäen vaaleaa balsamikastiketta

Puolita viikunat ja aseta ne uunivuokaan. Lisää vuohenjuustoa jokaiselle viikunanpuolikkaalle noin 1 tl. Lisää päälle tumma balsamikastike tai basilika-balsamikastike. Paahda uunissa 10-15 minuuttia 200 asteessa, kunnes viikunat ovat kunnolla pehmenneet. Nosta viikunat tarjoiluastialle, ripottele päälle pistaasimurua ja viimeistele vaalealla balsamikastikkeella.

Resepti: 52 Weeks of Deliciousness
 

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt