1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


30 min

Paistetut nuudelit hoisin-kastikkeella

Neljälle

hoisin-kastike:
4 rkl soijakastiketta
2 rkl maapähkinävoita
1 rkl fariinisokeria
1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa
2 tl seesamiöljyä
2 tl srirachaa
1 tl Rajamäen Liquid Valkosipulia

paistetut nuudelit:
250 g munanuudeleita
1 punasipuli
1 pieni parsakaali (n. 250 g)
70 g mustakaalia
1 rkl oliiviöljyä
3 dl kypsiä soijapapuja
1 annos hoisin-kastiketta
1 dl vettä
2 tl Rajamäen Liquid Inkivääriä

Tarjoiluun Rajamäen Liquid Chiliä, tuoretta korianteria ja paahdettuja seesaminsiemeniä

hoisin-kastike:
Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi kastikkeeksi. Hoisin-kastike säilyy jääkaapissa hyvänä parin viikon ajan.

paistetut nuudelit:
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja jätä valumaan.

Kuori punasipuli ja leikkaa se suikaleiksi. Pilko parsakaali suupaloiksi ja leikkaa mustakaali suikaleiksi. Kuumenna öljy wokissa tai isossa pannussa ja kuullota punasipulia pari minuuttia. Lisää sitten parsakaali ja jatka paistamista noin viiden minuutin ajan.

Lisää pannulle mustakaali ja soijapavut, paista hetki. Sekoita sitten joukkoon nuudelit, hoisin-kastike, vesi ja Liquid Inkivääri. Paista muutama minuutti, jotta nuudelit kuumenevat ja suurin osa nesteestä haihtuu.

Tarjoile paistetut nuudelit Rajamäen Liquid Chilin, hienonnetun tuoreen korianterin ja paahdettujen seesaminsiemenien kera.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet