30 min
Neljälle
hoisin-kastike:
4 rkl soijakastiketta
2 rkl maapähkinävoita
1 rkl fariinisokeria
1 rkl Rajamäen Omenaviinietikkaa
2 tl seesamiöljyä
2 tl srirachaa
1 tl Rajamäen Liquid Valkosipulia
paistetut nuudelit:
250 g munanuudeleita
1 punasipuli
1 pieni parsakaali (n. 250 g)
70 g mustakaalia
1 rkl oliiviöljyä
3 dl kypsiä soijapapuja
1 annos hoisin-kastiketta
1 dl vettä
2 tl Rajamäen Liquid Inkivääriä
Tarjoiluun Rajamäen Liquid Chiliä, tuoretta korianteria ja paahdettuja seesaminsiemeniä
hoisin-kastike:
Mittaa kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi kastikkeeksi. Hoisin-kastike säilyy jääkaapissa hyvänä parin viikon ajan.
paistetut nuudelit:
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan, huuhtele kylmällä vedellä ja jätä valumaan.
Kuori punasipuli ja leikkaa se suikaleiksi. Pilko parsakaali suupaloiksi ja leikkaa mustakaali suikaleiksi. Kuumenna öljy wokissa tai isossa pannussa ja kuullota punasipulia pari minuuttia. Lisää sitten parsakaali ja jatka paistamista noin viiden minuutin ajan.
Lisää pannulle mustakaali ja soijapavut, paista hetki. Sekoita sitten joukkoon nuudelit, hoisin-kastike, vesi ja Liquid Inkivääri. Paista muutama minuutti, jotta nuudelit kuumenevat ja suurin osa nesteestä haihtuu.
Tarjoile paistetut nuudelit Rajamäen Liquid Chilin, hienonnetun tuoreen korianterin ja paahdettujen seesaminsiemenien kera.