Gluteeniton

Laktoositon

Maidoton

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

(Ei arvioita)


45 min

Pesto-silakkarullat

4 annosta

Raaka-aineet

300 g silakkafileitä

1/2 tl suolaa
3/4 dl punaista tai vihreää pestokastiketta
(esim. Sacla Pesto Rosso tai Sacla Pesto alla Rucola)

Mausteliemi:
1 dl Rajamäen Säilöntälientä
2 dl vettä
1 tl suolaa
roseepippureita
tuoretta basilikaa koristeeksi

Mausta silakkafileet suolalla. Levitä fileiden lihapuolelle pestokastiketta ja rullaa fileet. Lado rullat rinnakkain kattilaan. Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2 – 5 minuuttia silakoiden koon mukaan. Jäähdytä rullat liemessään ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet