Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
45 min
4 annosta
Raaka-aineet
300 g silakkafileitä
1/2 tl suolaa
3/4 dl punaista tai vihreää pestokastiketta
(esim. Sacla Pesto Rosso tai Sacla Pesto alla Rucola)
Mausteliemi:
1 dl Rajamäen Säilöntälientä
2 dl vettä
1 tl suolaa
roseepippureita
tuoretta basilikaa koristeeksi
Mausta silakkafileet suolalla. Levitä fileiden lihapuolelle pestokastiketta ja rullaa fileet. Lado rullat rinnakkain kattilaan. Kiehauta mausteliemen aineet ja kaada kuuma liemi rullien päälle. Kypsennä miedolla lämmöllä 2 – 5 minuuttia silakoiden koon mukaan. Jäähdytä rullat liemessään ja ripottele pinnalle hienonnettua basilikaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.