Punaviinietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Pikakimchi

Gluteeniton Laktoositon

Pikakimchi

500 g kiinankaalia
1 l vettä
0,5 dl suolaa
3 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
2 rkl kalakastiketta
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
4 kevätsipulin vartta hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
2 tl kuivattua chiliä lastuina
1 rkl sokeria

Leikkaa kiinankaali reilunkokoisiksi suikaleiksi. Mittaa kattilaan vesi ja suola, kiehauta. Laita kaalisuikaleet kulhoon ja kaada päälle kuuma suolaliemi. Anna tekeytyä 10 minuuttia.  Kaada suikaleet lävikköön, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.  Lisää kaalisuikaleiden joukkoon kaikki loput ainekset ja sekoita. Purkita 1 litran vetoiseen puhtaaseen lasipurkkiin ja anna maustua jääkaapissa 2 tuntia tai yön yli.
Tarjoa grillatun kanan kaverina tai hodareiden ja burgereiden välissä.
Pikakimchi säilyy jääkaapissa vähintään viikon.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt