Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Pikakimchi
500 g kiinankaalia
1 l vettä
0,5 dl suolaa
3 rkl Rajamäen Punaviinietikkaa
2 rkl kalakastiketta
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna tai 1 tl Rajamäen Luomu Liquid Valkosipulia
4 kevätsipulin vartta hienonnettuna
1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna tai 2 tl Rajamäen Luomu Liquid Inkivääriä
2 tl kuivattua chiliä lastuina tai 2 tl Rajamäen Luomu Liquid Chiliä
1 rkl sokeria
Leikkaa kiinankaali reilunkokoisiksi suikaleiksi. Mittaa kattilaan vesi ja suola, kiehauta. Laita kaalisuikaleet kulhoon ja kaada päälle kuuma suolaliemi. Anna tekeytyä 10 minuuttia. Kaada suikaleet lävikköön, huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin. Lisää kaalisuikaleiden joukkoon kaikki loput ainekset ja sekoita. Purkita 1 litran vetoiseen puhtaaseen lasipurkkiin ja anna maustua jääkaapissa 2 tuntia tai yön yli.
Tarjoa grillatun kanan kaverina tai hodareiden ja burgereiden välissä.
Pikakimchi säilyy jääkaapissa vähintään viikon.