1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä

30 min

Rajamäen herkkukurkut käyttövalmiilla Säilöntäliemellä

800 g avomaankurkkuja

Mausteliemi

4 dl Rajamäen Säilöntälientä (1 plo)

4 dl vettä

3 tl suolaa

  1. Pese kurkut huolellisesti ja viipaloi ne.
  2. Lado kurkkuviipaleet lasitölkkeihin.
  3. Kuumenna mausteliemi kiehuvaksi ja kaada kurkkujen päälle niin, että kurkut peittyvät.
  4. Kurkut ovat valmiita syötäväksi parin viikon kuluttua.
  5. Säilytyslämpötila alle +10 astetta.

Vinkki:
Mausteliemen kuumentaminen parantaa säilyvyyttä. Lyhyempiaikaiseen säilöntään, kuten pikkelöintiin voi käyttää myös huoneenlämpöistä tai kylmää maustelientä.

Reseptissä käytetyt Rajamäen-tuotteet