Vaalea balsamietikka
Tulosta Lähetä sähköpostiin

Raparperikastike salaatille

Gluteeniton Kasvisruoka Laktoositon

Raaka-aineet

1 dl Rajamäen oliiviöljyä
0,5 dl Rajamäen Vaaleaa Balsamietikkaa
suolaa, mustapippuria ja sokeria maun mukaan
3 rkl raparperia pieninä kuutioina

Sekoita oliiviöljy ja vaalea balsamietikka kulhossa sekaisin. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Lisää lopuksi raparperikuutiot ja sekoita. Anna makujen tekeytyä hetki. Säilytä mahdollisesti yli jäänyt kastike jääkaapissa kannellisessa purkissa tai pullossa, kastike säilyy 3-4 päivää. Raikas ja keväinen kastike sopii lähes salaatille kuin salaatille.

Tutustu tuotteisiin Väkiviinaetikat

Tutustu tuotteisiin Balsamietikat

  • Viinietikat
  • Väkiviinaetikat
  • Balsamietikat
  • Balsamikastikkeet
  • Oliiviöljyt